lauantai 28. toukokuuta 2011

Kanapiirakka

Töissä tein tänään kanapiirakkaa ja lapset siitä tykkäsivät paljon.



Ohje 60cm:n pellilliseen.

Pohja (kerro nämä ainekset 3:lla!):

1 dl kaurahiutaleita
1½ dl sämpyläjauhoja
½ dl vehnäjauhoja
½ tl leivinjauhetta
½ tl suolaa
½ dl öljyä
1 dl vettä

Ainekset sekoitetaan keskenään ja painellaan voideltuun vuokaan.

Täytteeseen laitoin:

-3 rs kanasuikaleita (pehmeä pippurinen)
-sipulia
-fetajuustoa
-ananaspaloja
-juustoa
-2 tlk ruokakermaa
-4 munaa
-currya
-suolaa

Ruskistin ensin kanat ja sipulin. Ja laitoin pohjan päälle. Siihen fetjuustokuutiot ja ananaspalat sekä juustoraastetta. Sekoitin munat, ruokakerman, curryn & suolan ja kaadoin täytteiden päälle. Piirakka oli uunissa n. 200 asteessa reilun puolituntia.

2 kommenttia:

JP kirjoitti...

Hmm... Pitääpä taasen joku päivä reseptiäsi kokeilla! Sai ainakin veden kielelle!

Merja kirjoitti...

Hyvä, hyvä:) Kokeile ja kerro, oliko resepti julkaisemisen arvoinen:)