sunnuntai 16. marraskuuta 2008

Synttärisankari

Tänään oma rakas karvaturrini on saavuttanut koiran iässä kunnioitettavan iän. Sankari nimittäin täyttää tänään 16 vuotta. Tässä kuvia lahjan avauksesta:)

"Jaahas, mitäs täältä löytyy?!"

"Taidanpas vähän maistaa! Näyttää herrrrkulliselta!!!"

"Mutta tää ei kyllä maistu miltään ilman oman turkin hajua..."

"Ja näin sitä kellitään..."
Siru todellakin rakastaa lahjojen aukaisua ja siksi lahja piti laittaa täksi päiväksikin pakettiin... Arvatkaapa mikä kuhina käy joulukuusen alla jouluaattoina, kun turri tutkii, mitä lahjoja siellä on;P Kovasti myös tarjoaa aina lahjan avaus apua;)

Muuten on hiljaista ollut täällä blogiosastolla. Joulukortteja liukuhihnana olen äitini kanssa tuottanut tädin työpaikalle myyntiin. Kuviakaan ei niistä enää tule edes otettua.

Vähitellen myös mielessä alkaa olla mahdolliset valmistujaiseni, jotka ovat enää hiuskarvan varassa toteutua. Pukukin on ostettu, joten sen mukaisia kutsuja ja kakkuja jne. mielessä jo pyörii:) Niistä sitten kuvia aikanaan...

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hellyyttävä koira teillä :)

JP kirjoitti...

Aivan hurjasti onnea Siru-muorille!!! Tosin vähän myöhässä, mutta kuitenkin! Pitääkin muistaa sitten tuoda paketti mummolle kun tulee kylään!

Merja kirjoitti...

Hih, kiitos (whuf)! Koululla yhdessä luokassa juuri katsoin koiran ikätaulukkoa ja keskikoinen 16 v koira on ihmisen iässä 85 v, joten mummerohan se alkaa olla:) Toivottavasti 100 v menis rikki:)