tiistai 16. syyskuuta 2008

Blogini muuttaa...

Täällä jatkuu aikaisemmin aloittamani blogi. Muutto tänne tapahtuu pikkuhiljaa, kun aika ja taidot sallii:)T E R V E T U L O A !
ps. tänne saa nyt näitä NIIN ihania taustoja, että ne tulee itseni tuntien varmaan vaihtumaan jokatoinen päivä:D Koettakaa kestää ;P

13 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihana tausta! :)

Merja kirjoitti...

Juuri sen sain laitettua:D Kiitos opastuksesta!!!!

Minne täällä muuten tulee ilmoitus uusista kommenteista? Kun tää sun esim. ei nyt näkyny (tai en ainakaan huomannut) missään...

Anonyymi kirjoitti...

Ei blogspotissa tule ilmoitusta, enkä mä ainakaan oo mistään sellaista kohtaa löytäny, josta sellaisen toiminnon saisi. Ellet sitten halua tarkastaa jokaisen kommentin ennen kuin se julkaistaan, joka kyllä on mahdollista asetusten kautta. Silloin kommentti menee aina tarkastusjonoon ja julkaistaan vasta, kun olet sen lukenut/hyväksynyt.

Ps. tuossa sivupohjassa ei tarvi olla otsikkoa, niin se ei sitten näy tuossa sivun alalaidassa. :)

Merja kirjoitti...

Ahaa! No olis kylä kiva, että olis ilmoitus niistä uusista! Pitänee kokeilla varmaan sitä jonoa. Kun muuten jää varmaan jotkut kommentit huomaamatta!

Käynpä poistamassa sen tausta 1 :D Sitäkin jo manasin, että miks pitää olla siellä:D

Merja kirjoitti...

Ainiin se vielä, että kun painaa tuota mun nimeä, niin se menee mun profiiliin ja sulla taas sun sivulle. Mitenhän se korjautuu?

Anonyymi kirjoitti...

Juu, koklaappa sitä jonoa. :) Ittellä ei sitä sen vuoksi oo, kun onhan se kiva, että kommentit tulis suoraan näkyviin. Tietty on mahdollista missata sitten ne, jotka laitetaan noihin vanhempiin, mutta kyllä mä niitäkin selailen yleensä n. kerran viikossa ainakin, että kyl ne sieltä silmiin osuu. :)

Anonyymi kirjoitti...

"Ainiin se vielä, että kun painaa tuota mun nimeä, niin se menee mun profiiliin ja sulla taas sun sivulle. Mitenhän se korjautuu?"

- Kun kirjoitat kommentin ja se kysyy tuossa "valitse henkilöllisyys", niin valkkaat kohdan "nimi/URL-osoite" ja kirjotat Twinflower + blogisi osoite.

Merja kirjoitti...

OK!! Eli se menee samalla tavalla kuin silloin kun ei olli bloggerin tunnuksia! Pitää kehdata vaan kirjoittaa:D

Anonyymi kirjoitti...

Jep, aivan. Pittee kehdata vuan kirjottoo! :D

Anonyymi kirjoitti...

Juu, lähetin decon juuri. :)

Anonyymi kirjoitti...

Tuliko äskeinen kommenttini? :o No laitoin decon seuraavalle. =)

Anonyymi kirjoitti...

Heippa, tulin kurkkaamaan uutta blogiasi! Tässä on tosi herkullinen tausta. Arvaa vaan, tekeekö munkin mieli käydä kaappaamassa itselleni oma samasta paikasta :D

Merja kirjoitti...

Tervetuloa vain! Nämä taustat on todella herkullisia ja olen palavasti näitä halunnut sen jälkeen, kun Marylean omaansa tuolta sivustolta otti! Siitä vaan taustan vaihtoon:D