perjantai 19. syyskuuta 2008

Korttia kortin perään...

Tässä tulee pari kuvaa korteista, joita olen tässä lähiaikoina askarrellut. Kaikki ovat 3D:nä tehtyjä, mutta kuvissa se tekniikka ei pääse ollenkaan oikeuksiinsa!

Ekana isin työkaverille 50-v kortti:
Sitten tekemiäni joulukortteja (täytyy ajoissa aloittaa, jotta ehtii saada kaiken ajoissa valmiiksi koulutyön ohella! ... ja kun toisetkin jo on...)
4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihania kortteja!

Tosiaan itse en ole koskaan ikinä aikaisemmin aloittanut joulukorttien tekoa näin aikaisin mitä tänä vuonna. No, ei se fiilis siitä onneksi mihinkään ole mennyt, kun askartelee niitä kuitenkin suhteellisen harvoin. :)

Merja kirjoitti...

Kiitti! Mullakin tuli tänä vuonna tämä aikainen aloitusajankohta siitä, kun näin muiden perustavan kaikkea jouluun liittyvää ja tekevän kortteja:) Toisekseen pimenevät ja kylmät syysillat kovasti vievät ajatuksen talveen ja jouluun! Oli ihana muuten askarrella syksyn eka joulukortti:D Tänäänkin aion niitä tehdä, jos aikaa jää!

Anonyymi kirjoitti...

Moi ja kiitos kun sain lainata korttiasi. Omastani tuli mikä tuli, kun tuota rekvisiittaa ei ole kylliksi. Hienoa, jos jaksat laittaa tänne korttejasi. Pitää itsekin perehtyä paremmin kortinteon saloihin.

Onnea opiskelulle, olet hyvälle alalle tulossa :)

Suvi

********************************

Merja kirjoitti...

Kiitos kommentista ja kiva tietää, että korttien tänne laitosta on iloa ja hyötyä muillekin! Se kannustaa laittamaan jatkossa lisää tekeleitä kaikkien nähtäväksi:)

Ja olen samaa mieltä, että hyvälle ja mielenkiintoiselle alalle tässä opiskellaan!