perjantai 17. lokakuuta 2008

Kukka-asetelmia harjoittelussa

Tällä viikolla tein harjoittelupaikalleni pari kukka-asetelmaa. Käytiin yhden työntekijän kanssa yhteistuumin ostamassa kukkia marketista ja sitten väsäsin niistä kuvissa olevat kyhäilyt:) Aikaisemmin olen tehnyt asetelmia kuivakukista, mutta "silkkikukista" nämä olivat ensimmäiset kokeilut. Huonot kuvat tosin taas väärentää lopputulosta aikas paljon! Pitäisköhän muuten käydä ostamassa tarvikkeet myös kotiin...

Asetelma number one:
Asetelma number two:
...ja toiselta puolelta...

Lisäksi askartelin harjoittelupaikalle joulukortteja ja sain myös yhden nuorenkin osallistumaan projektiin yhdellä kortilla tällä kertaa:)

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tosi kauniita asetelmia olet tehnyt. :) Hmm... Oliskohan sut ihan otettava mukaan hääkoristelu-rinkiin. ;) Sähän voisit juurikin vaikka kyhätä näitä ihania kukka-asetelmia hääpaikalle. No tämähän on vain ehdotus ja ihan sun oman halun mukaan. :)

Merja kirjoitti...

Kiitos:) Voinhan minä mahdollisuuksien mukaan tulla hääkoristelurinkiin kaveriksi:) Sitten tarkemmin näkee, miten on mahdollista, kun tietää, että mihin päin sitä asumaan ja elämään asettuu koulun jälkeen! Mutta kuulostaa kuitenkin ihanalle ajatukselle!

Anonyymi kirjoitti...

Siis eihän tarkoituksena ollut se, että me ihan oikeesti ringissä niitä väkerrettäis. :D Mutta katsellaan katsellaan. :)

Anonyymi kirjoitti...

Juhlavan näköisiä asetelmia :) Tuommoset oikean värisillä kukilla/lehdillä olisi kyllä mahtava lisä hääpaikan koristeluun.

Merja kirjoitti...

Aivan, niin arvelinkin, mutta siis "rinkiin" :p

Kukat kyllä luo paljon juhlatunnelmaa ja viihtyisyyttä!

JP kirjoitti...

Tf ehdottomasti mukaan ja kädentaidot kunniaan! :D

Merja kirjoitti...

Aivan !