sunnuntai 2. marraskuuta 2008

Kortteja, kortteja, kortteja...

Viimeisestä blogitekstistä näyttää olevan aikaa reilusti, joten nyt varmaan on taas aika (ja aikaa!) päivittää blogia:D

Viime ajat ovat menneet aika tiiviisti sekä harjoittelun että opinnäytetyön kanssa. Tosin harjoittelussa on todella mukavaa, mutta opinnäytetyön kanssa ei ole mukavaa... Silti se on nyt esitetty viime keskiviikkona (29.10), mikä tarkoittaa sitä, että heti kun itse siihen olemme parini kanssa tyytyväisiä, niin se on purkissa. Ensi torstai-iltana sitten on kypsyysnäyte, mikä vähän jännittääkin. Eli tällä hetkellä näyttää tuo valmistuminen 20.12 ihan realistiselta!!! Opinnäytetyön esityspäivä sattui juuri sopivasti maailman psoriasis päiväksi, mistä mainittavaa tekee se, että juuri tuon opparin (->stressin) takia minulla on psorilaikkuja jokapuolella kehoa...

Eilen askartelin muutaman joulukortin ja onnittelukortin sekä lisäksi kortin, jonka tarkoitus paljastuu hieman myöhemmin... Tässä kuvia muutamista tekeleistäni. Kaikki muuten ovat taas 3D-tekniikalla tehtyjä, yllätys!

Vasemmalla oleva kortti on tädin miehelle nimipäiväkortti ja oikeanpuoleinen taas puolestaan on nimpparikortti kummipojalleni

Tässä taas puolestaan on se en-kerro-vielä-käyttötarkoitusta-kortti sekä kortti joka meni pakettiin, jonka joku luokkalaisistani saa ensi perjantaina yhteisessä illanvietossa.

2 kommenttia:

JP kirjoitti...

Siis taas kerran aivan ihania kortteja!!! Voih kun kerkeis itsekin väsäilemään... Taidan tyytyä helpompaan ratkaisuun, näette sitten jouluna! :)

Merja kirjoitti...

Kiitos! Ja nyt voi jo paljastaa, että tuo liljakortti oli harjoittelupaikalle kiitoskortti:) Juuri tänä aamuna sen annoin kera kakun ja karkkien:)