torstai 27. marraskuuta 2008

Kutsut valmistujaisiin

Tänään sain tiedon, että kypsyysnäytteeni on mennyt läpi. Kaikki muut suoritukset olen saanut tehtyä jo aiemmin, joten tämän päiväinen sitten varmisti valmistumiseni 20.12. Tuolloin minusta siis tulee sosionomi(AMK). Olen niin odottanut tätä päivää, että saan askarrella kutsukortit juhliini, joten aloitin niiden tekemisen heti, kun tieto tuli:)

Kutsukortit on tehty väreistä, joita myös kahvipöytään tulee liinojen, kukkien, kynttilöiden, kakun ja servettien yms. muodossa. Kaiken kaikkiaan väriteemat tulee juhlamekostani, joka on punainen ja siinä on hopean ja punaisen värisiä paljetteja yläosassa.


(Salama on niin kenkkuli, että tekee korteista niin rumia... Mutta tuossa kuvassa näkyy hyvin korttien tausta, joka on vähän helmiäisen värinen ruusukuviolla!)

4 kommenttia:

JP kirjoitti...

Ihania kortteja olet kyllä väsännyt! Mulla on vielä mietinnän alla jaksanko kekkereitä pitää... Jos pidän niin ehken ihan pienimuotoiset karkelot.

Merja kirjoitti...

Joo, sama täällä, että pienimuotoiset juhlat on tulossa. Lähinnä muutamia lähimpiä sukulaisia ja pari naapuria. Siinäpä se. Ihana just miettiä, että mitä tarjoaa ja miten pöydän laittaa jne.:D Olin niin innoissani jo näistäkin korteista, että...:D

Anonyymi kirjoitti...

Paljon onnea valmistumisen johdosta!

Merja kirjoitti...

Kiitos ! :)