tiistai 23. joulukuuta 2008

Näperryksiä vuosien takaa

Useana vuonna olen ennen joulua askarrelut jotakin uutta jouluun liittyvää. (Siis ennen kuin aloin tekemään 3D joulukortteja :D) Tänään kaivelin jälleen niitä koristeeksi esiin ja samalla räpsin muutamia kuvia. Kranssi taitaa olla ihan kauiten ollut ja sen jälkeen tuli tehtyä kuusi ja käpyjä ja viimeisimmäksi olen tehnyt huopaenkelit.


Kranssin pohjana toimii styroksirinkula ja sen sitten ole huovuttanut neulalla. Päälle somisteneulalla sitten olen kirjaillut nauhaa, hopeakukkasia ja pieniä tiukuja. Keskellä oleva koriste on vain laitettu roikkumaan samaan naulaan kranssin kanssa.


Kuusi, kuten myös kävyt, on tehty pienistä kangaspaloista taittelemalla ja somisteneulalla kiinnittämällä. Kuusessa pohjana styroksikartio ja kävyissä "muna". Enkelit on leikattu paksusta huovasta kaavojen mukaisesti ja siivet liimattu kiinni liimapistoolilla. Koristeet on tehty kimalleliimalla. Enkelien sisällä on kiva polttaa vaikka led-tuikkua:)****************************Ja tämän tonttutytön myötä haluan toivottaa kaikille

Hyvää ja rauhallista Joulua!


****************************


Ps. Karvakuonomme on jo muutaman kerran käynyt tutkimassa kuusenalusta tunnustellen ja vainua vetäen, että mistä se oma paketti huomenna löytyy:)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tosi kauniita käsintehtyjä joulukoristeita. :) Voi kun mullakin olis ollu tänä vuonna energiaa tehdä omia, mutta ehkä sitten ensi vuonna.

Merja kirjoitti...

No ensi vuonna voitte säheltää tehdä niitä yhdessä tytön/pojan kanssa:)