lauantai 31. tammikuuta 2009

Kuvahaaste!

Dumdum haastoi minut kuvien pariin...

Säännöt:

1. Avaa neljäs kansio, jossa säilytät valokuviasi.
2. Valitse neljäs kuva kansiossa ja julkaise se blogissasi.
3. Selitä kuva.
4. Haasta neljä bloggaajaa tekemään sama.


Minun täytyi soveltaa haastetta sen verran, että otin lopusta päin neljännen kansion neljännen kuvan, koska alkupäästä niin tehtynä kuvassa oli ystäväni tyttö, enkä halunnut julkaista pikkuisen kuvaa täällä (etenkään ilman lupaa!). Joten siksi päädyin tähän ratkaisuun:)Kuva on otettu Tallinan opintomatkalta lähes tasan 3 vuotta sitten eli vuonna 2006 helmikuussa. Kävimme tuona päivänä muistaakseni tutustumassa erääseen Tallinnalaiseen (tai ainakin sen lähistöllä olevaan) vanhainkotiin ja sitten söimme matkalla kuvan Paatti-ravintolassa! Paikassa oli todella hyvä ja näyttävä ruoka, minun silmissä gourmet ruokaa, ja Suomen hinnoissa se taisi maksaa alle 10€! Syödessämme näimme ravintolan ikkunasta joutsenia, jotka uivat meren rannassa. Tallinnassa kevät oli tuolloin paljon paljon edempänä kuin Suomessa!

Haaste oli todella kiva! Kuitenkin minulla on aina ongelmana se, ketä haastan eteenpäin ja nytkään en taas kyllä osaa oikein ketään haastaa! Joten jos innostuit tästä, niin ole hyvä ja ota vapaasti haaste vastaan:)

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Siis tosi mahtava kuva! Aika erikoinen paatti on :D Olisipa hienoa syödä hyvää ruokaa jossain tuollaisessa paikassa ja katsella samalla meressä polskivia joutsenia, luksusta.

Merja kirjoitti...

Hih, joo tuo Paatti oli aikas erilaisen näköinen rakennus:) Ja tosiaan ruoka siellä oli todella hyvää ja halpaa! En muista enää, että mitä siellä söin, mutta jotain erikoista se oli!

Anonyymi kirjoitti...

Mua hävetti, kun taisin olla vika joka söi ja kaikki joutu oottamaan mua (koska hyvät ruokatavat). :D Yritin kauhoa minkä kerkesin, mutta silti vaan ympärillä olevilta lautasilta katosi ruoka nopeammin kuin omaltani! Joskus pitää lähtä tonne pienemmällä porukalla uudestaan ja syödä iiiiihan rauhassa. Joukkopaine oli aivan liian suuri tuolla kerralla. Heh heh! :)

Merja kirjoitti...

Heh:D Mä en ainakaan muista, että vaan sua oltais ootettu:D Eli ei ole mulle iskostunut mitään "traumaa" sinun hitaasta syömisestä:D Mutta todellakin tiedän tunteen, kun kaikki muut on syöny ja itselle pahasti vielä ruoka kesken:/

JP kirjoitti...

Heh, tuolta reissultahan tulee mieleen mukavia muistoja... Ainakin teidän osaltanne! Ja muistatkos Marylean missä putiikissa piipahdettiin ihan pariin otteeseen... ;) Vieläkö on käytössä? Mutta ei siitä sen enempää... :D Tuolla kyllä pitää joskus lähteä käymään uudemman kerran, laitetaas muhimaan mieleen!

Merja kirjoitti...

Heh tosiaan, Jonez:)

Anonyymi kirjoitti...

Jonez,
Oonks mä jotenkin traumatisoitunu siitä toisesta kerrasta, kun en muista kuin vaan yhden visiitin siinä putiikissa? :D Heh, tosiaan ei siitä sen enempää. :)

Mulla on vielä se Taltsun karttakin jemmassa. Eikus vaan reissu muhimaan pääkoppaan. Kellariravintola-roundit pitää ainakin ottaa uusiksi. Miten siellä voikin olla niin halpaa...