tiistai 21. huhtikuuta 2009

Kenkähankintoja

Tänään, vapaapäivänäni, lähdin etsimään erään pienemmän lähikunnan kenkäkaupasta balleriinoja itselleni. Noh, kuten arvata saattaa, niitä balleriinojahan ei löytynyt, MUTTA mukaan kuitenkin lähti tennarin tapaiset kenkuraiset sekä uudet ihanat kumisaappaat! Nyt täytynee ne balleriinat käydä hankkimassa tuolta vähän suuremmasta citystä... Ja kenkien lisäksi etsinnöisssä olisi kesäksi töihin taskulliset, mutta lyhyet farkut sekä kevät/kesä takki. Tuntuu kyllä ihan mahdottomalta niitä löytää!

Kuitenkin olen iloinen uusista ostoksistani ja tässäpä niistä kuvat:


Hopeiset tennarit (istun nämä jalassa nyt tietokoneen ääressä sisälläkin :D) Ps. huomasinpa juuri, ettei kengät olekaan ihan kuvassa olevan näköiset, mutta todella todella lähellä niitä...
Viking Fairy mum kumpparit

4 kommenttia:

marylean kirjoitti...

Hienot on ostokset! :) Ihanan kesäinen printti noissa kumppareissa. Mulla ei itelläni edes ole kumisaappaita... Ehkä pitäisi sellaiset ostaa ja totuttautua niiden käyttöön vesikeleillä, kun turhan usein sitä vesisateista huolimatta työntää jalkaansa perus lenkkarit, jotka onkin sitten ihan läpimärkiä päivän päätteeksi.

Merja kirjoitti...

Joo, nää on mun ekat printtikumpparit ja pitkään sellaisista olen haaveillut! Aina tähän asti on ollut sellaiset melko lyhytvartiset tylsät peruskumpparit... Noi on siis aika ihanat niihin verrattuna! Yritinkin niillä käydä kävelemässä tuossa meidän hiekkatiellä, mutta tulos oli se, että ilman kumppareita ei minnekään olisi päässyt ja tie oli yhtä upottava kuin perunapelto viime syksyn sateiden jälkeen! Meni siis hermo ennen kilometriäkään ja käännyin takaisin...

JP kirjoitti...

Aivan ihanat kengät ja kumpparit!!! Siis toi hopee on aivan mahtava ja cool väri. Ja noi kumpparit, ihanan kuviolliset ja värikkäät. Taidan itsekin ostaa seuraavaksi kuviolliset kumpparit kun viimeiset 10 vuotta on ollut ne Nokian perusmustat... Kuulemma on saatavilla vaaleanpunaisia EMÄNTÄ kumppareita, taitaa olla minun... ;)

Merja kirjoitti...

Kiitti! Ne emäntäkumpparit on ehdottomasti kyllä sinun! Ja minä ihastuin noihin hopeisiin kenkiin aikalailla, joten oli sitten ihan pakko ostaa... Vaikka nyt noi taitaa olla liian hienot kaikkien mun muiden vaatteiden kanssa:D Eli on siis ihan pakko hankkia uusia vaatteita;)

Noi kumpparit on muuten muita kumppareita paremman tuntuiset jalassa, sillä niissä on joku edes vähän muotoiltu irrallinen sisäpohja!