tiistai 26. toukokuuta 2009

Toukokuun lopun touhuja

Nyt alkaa olla se aika vuodesta, josta tykkään ihan eniten. Varhaisimmat kukkaset kukkii penkissä, vihdoinkin voi istuttaa kesäkukkia koristamaan pihaa, puut on ihanan raikkaan vihreitä ja pellot vähitellen vihertää. Siihen kun lisää vielä aurinkoisen ja lämpimän päivän, niin ei voisi paljon enempää toivoa. Miksi ei aina voisi olla yhtä kaunista ja ikuinen kesä?

Viime syksynä istutin kukkapenkkiin ensimmäistä kertaa tulppaanin sipuleita ja niiden kukkimista sitten on nyt tänä keväänä odotettu ja odotettu. Nyt se on palkittu! Katsokaa nyt, minä onnistuin :D


Kukkasia on kahden värisiä: Punaisia ja vaaleanpunaisia. Voi olla, että ensi keväänä tulppaaneja nousee toisestakin penkistä :)


Viime viikolla naapurin kissa kävi meillä kylässä puskemassa puutarhapatsaita kumoon ja kellimässä kivillä. Kisu-herrasta siis seuraava kuva.


Suurin osa vapaa-ajasta tulee hyvällä ilmalla oltua ulkona ja silloin askartelut saa jäädä sivuun. Mutta nyt olen ollut kaksi yötä töissä peräkkäin ja siellä piti olla jotain tekemistä, että aika kului ja pysyi hereillä. Voin sanoa, että öiden valvominen yksin ja päivällä nukkuminen ei ole minun juttuni. Inhoan pimeää ja tykkään valosta, ja tuntuukin ihan hullulta olla sisällä nukkumassa, kun ulkona paistaa aurinko ja mittari näyttää asteita 20. Viime yön tuloksena kuitenkin syntyi edellisen perhosen kaltainen perhonen kotiinkin:) Aamulla näytin tuotokseni paikan lapsille ja nuorille ja he kyselivät, että mistä tämä oikein on tehty:D

4 kommenttia:

marylean kirjoitti...

"Miksi ei aina voisi olla yhtä kaunista ja ikuinen kesä?"

- Puhuttiin tästä itseasiassa viimeksi, kun oltiin Jonezin luona kylässä. Mä tokaisin, että on se vaan silti niin mukavaa, kun Suomessa on neljä vuodenaikaa, ettei ehdi kyllästyä ja sitten meille tuli mieleen sinä ja kummatkin oltiin ihan satavarmoja, että sä puolestasi haluisit ikuisen kesän ja asuisit mielelläs tyyliin jossain Espanjassa vuodesta toiseen. :D

Ihania tulppaaneja!! Mulla ne on nupullaan vasta. Mä oon kyllä yks poropeukalo noitten istutusten kanssa. Pelkkiä yksvuotisia kesäkukkia mulle vaan kiitos ilmeisesti, kun monivuotiset on yksiä rankoja mun käsittelyssä...

Merja kirjoitti...

Joo, nyt osui ja upposi teidän veikkaus :D Taidatte jo aika hyvin tuntea minut:) Minä tykkään keväästä ja kesästä, mutta loppu sykystä ja talvesta en kyllä oikein välitä ollenkaan... Tai no Joulu nyt on kiva juttu talvella. Ehkäpä ihan sopivin oliskin, kun olisi kuukausi talvea, pari kuukautta kevättä, sitten piiiitkä & lämmin & aurinkoinen kesä ja kuukauden syksy taas:)

JP kirjoitti...

Heh, heh... Et kyllä koskaan muuta Espanjaan pysyvästi... Liian kaukana!!! ;D Voi miten ihana kisuli, Sannikin tykkäisi. Se on ihan hulluna kisuihin!

Merja kirjoitti...

Joo, sitten oliskin Espanjaan vähän pidempi matka lähteä aina käymään:) Mutta toisaalta sitten voisi viipyä kerralla viikon-pari ;)

Vai Sanni tykkää kisuista! Voisi olettaa, että koirat olis must, mutta ehkäpä niistä onkin tullut yliannostusta :D