maanantai 19. lokakuuta 2009

Vaaleanpunainen kakku :)

Nyt piti jo välillä kokeilla tehdä vaaleanpunaistakin kakkua, kun kovasti ovat nuo kakut (jostakin kumman syystä:D) keskittyneet siniseen tai poikamaisiin juttuihin... Tässä kakussa sisällä reilusti valkosuklaa-nougatmoussea ja lakkahilloa. Kostutettu Jaffalla. Koristeet marsipaania ja päällä itse värjättyä Flora Vispiä. Pursotukset tehty minulle uudella tyllalla - koripunosta.
Kakun päällinen on näissä pyöreissä (6 munan) kakuissa kovin pieni ja koristeita näyttää siinä olevan vähän liikaa. Mutta onneksi tämäkin oli eräänlainen koekakku ja menee itselle ja muutamalle sukulaisella syötäväksi:)

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Sulla on täällä taas vaikka mitä ihanaa!!! Kakku ja koristukset näyttää NIIN nameille, että mun on pakko kehittää jotain korviketta, etten kuole makeanhimoon. :D Niimpä mies saa käväistä Arnoldissa kauppareissullaan. Jos se jupisee, niin pistän sun piikkiin. :D Haha, no leikkiä leikkiä. :)

Ja söpö pipokin. Kyllä ny kelpaa kylmässäkin tuulessa. :)

Merja kirjoitti...

Kiitti, kiitti :) Ja laita vaan ihan rauhassa mun piikkiin Arnoldsissa käynti :D Oih, nami nami muuten ne donitsit JA NE BAGELIT, NAM!!

Anonyymi kirjoitti...

Joo ja hyvää olikin. :D

Pakko vaan tuijottaa tota kakkua. Ihania yksityiskohtia! Voi jospas sulla vaan olis se kakkupuoti. Kyllä varmasti kauppa kävis.

Merja kirjoitti...

Voih, Kiitos jälleen:) Ihana olisikin sellainen pieni kakkupuoti laittaa pystyyn! Mutta se taitaa kuulua niihin haaveisiin:)

JP kirjoitti...

Mä en kommentoi, koska te jo tiedätte mun kommentit! Huokailen siis vain...

Merja kirjoitti...

Hahahahaa:D