Ohje otettu täältä, mutta itse tehdessäni sitä ihan pikkiriikkisen muuttelin:
Pohja
150 g voita
1 dl sokeria
1 kananmuna
3 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
Täyte
2 dl kermaviiliä
1 dl sokeria
1 kananmuna
2 tl vanilliinisokeria
2-3 raparperin vartta
Vaahdota voi ja sokeri. Sekoita joukkoon muna ja vehnäjauho-leivinjauhoseos. Painele taikina hyvin voideltuun (irtopohja)vuokaan. Sekoita täytteen aineet keskenään ja kaada taikinapohjan päälle. Lisää kuoritut ja pieneksi paloitellut raparperit täytteen päälle (sekoita raparperinpaloihin hieman sokeria ja perunajauhoja jos siltä tuntuu). Paista 200 asteisessa uunissa n. 30 min.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti