sunnuntai 13. marraskuuta 2011

Isänpäivä 2011


Tänä vuonna isänpäiväkakku tuli koottua mahdollisimman helposti ja ns. tähteistä, kun olen jalkani vuoksi ollut sairaslomalla reilun viikon ja siksi ei saa ja pysty paljoa liikkumaan. Äiti leipoi pohjan, itse hoidin somistus puolen;)
Kakku on aika hempeä, koska koristeena muutaman viikon takaisten ristiäiskakkukoristeiden jämät ja violetti väri taas siitä, että sitä ei ole vielä tullut kermassa kokeiltua. Välissä lime curdia & valkosuklaa-nougatmousse ja toisessa välissä lakkahillo ja tuo mousse.
Saikun aikana ei ole päässyt ulos lenkkeilemään ja liikkumaan, niin pitää tyytyä pelkästään katselmaan ikkunoista maisemia. Eilen takapihan näkymä oli ihanan utuinen ja taianomainen. Oikea haltija/keijumetsä;)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kaunis on kaakku. Mulla menee yleensä kuorrutukset aina ihan penkin alle, etten lähtis ees yrittämään samanlaisia kuin tässä on. Millä liimalla sä oikein saat ne pysymään? :)

Merja kirjoitti...

Minä ensin laitan ohuen kerroksen kermavaahtoa tuon pursotuksen alle, niin se sitten tarttuu siihen paremmin kiinni! Ja nuo koristeet taas pysyy kermassa hyvin kiinni:)