maanantai 22. syyskuuta 2008

Parveke näkymiä

Tällaisen kuvan nappasin parvekkeeltani viime viikolla. Taivas oli silloin todella kaunis, mutta eipä taas kamera oikein sitä osannut tallentaa kauniisti:)
Moniko tunnistaa tästä kuvasta, missä ollaan? :)

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ja musta taivas oli kaunis nytkin juurikin tuohon samaan horisonttiin katottuna, kun äskettäin sieltä kokouksesta lähdettiin (luulin, että tää on tän iltanen taivas :D). Hieno kuva! :) Sulla on kyllä totisesti hienot näkymät parvekkeeltas.

Merja kirjoitti...

Joo nämä näkymät on kaupungin keskustan näkymiksi aika loistavat:) Ja todellakin tuo auriko (silloin kun se näkyy!) laskee kauniista iltaisin tuonne järven taakse!

Kokouksen kysely teemaan liittyen vähän, että jospa täältä saisi töitä, niin olisin vielä ensi vuonnakin katselemassa näitä auringonlaskuja täällä!!

Anonyymi kirjoitti...

No mut hei, kyl myö töitä saatais, jos vaan oltais sairaanhoitajia niiQ (edelleen kokouksen teemaan liittyen)... :D No joo, kaippa se ihan valoisalta näyttää ihan sosiaalialan puolellakin. Jos vaan joskus selviää ensin tuosta koulustakin.

Ps. en kässää, miksei mun profiilikuva näy tossa reunassa, kuten muilla näkyy, vaikka oon mielestäni asetuksissa hyväksyny sen, että se saa näkyä...

Merja kirjoitti...

Joo, toiset vähän luuli meitä erialalla oleviksi:D Nooh, onneksi joku oikaisi sen asian!

Siis kommenttien reunassako sulla ei näy kuva? Näkyykös, jos kommentoit Google/Blogger jutuilla, eikä nimi/url ?

Anonyymi kirjoitti...

Mulle tulee niin mieleen nyt tosta sun "onneksi joku oikaisi..."-kommentista sen palopäällikön kommentti siitä, että jotkut on niin tarkkoja omasta alastaan, ettei ne kestä ollenkaan, että niitä luullaan jonkun muun alan edustajiksi. :D Tyyliin:

Luennoitsija: "noniin, rakkaat sosionom.."

Opiskelija: *KRÖHÖM* "olemme _sairaanhoitaja_opiskelijoita!"

Luennoitsija: "Aivan, niin tietysti, pahoittelen syvästi"

:D

No kokeillaas kommentoida google/bloggerilla...

Merja kirjoitti...

Hahahaa:D Juuri näin:D Se olikin siellä valtuustossa jäsenenä se paloukkeli!

Nyt muuten jo kuva näkyy tossa eli se näköjään on liitoksissa tuohon, millä itsensä antaa julki:)