maanantai 22. joulukuuta 2008

Valmistujaisjuhlat

Launantaina 20.12.2008 oli virallinen valmistujaisjuhla, mutta sunnuntaina valmistujaisiani juhlittiin kotona. Nyt siis olen valmis sosionomi (AMK) :)

Kuvassa mekkoni, jonka mukaisesti kaikki muu väriteema juhliin tuli (yläosan "kimalteissa" värinä hopea ja punainen)


Pöytä on katettu!


Kattauksen keskellä oma tekemä kukka asetelma peilin päällä kera kolmen kynttilän...


Ja lopuksi kuva täytekakusta, jonka välissä lakkahilloa ja valkosuklaa-nougat moussea sekä päällä kermavaahtoa ja marsipaania.

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ui ui, teilläpäin on todellakin noin paljon lunta?! Juhlat näyttävät onnistuneen hyvin. Kakku on hieno, teitkö sen itse? Onnea ja hyvää joulua! :)

Merja kirjoitti...

Joo, kyllä meille nyt tuli tässä juuri loppuviikosta taas lunta kunnolla. Jouluista on nyt jälleen:)

Ja kiitos! Kyllä kakku on oma tekoinen samoinkuin suurinpiirtein kaikki muukin...

Hyvää Joulua myös Dumdumille ja perheellesi!

Anonyymi kirjoitti...

Mekko on vieläkin kauniimpi sun päällä kuin mitä sitä näki siitä henkarista. :)

Ja ihanat kattaukset ollu teillä!

Merja kirjoitti...

Oih, kiitos! Hengarissa se tosiaan oli aika epämäärinen esitys:D

JP kirjoitti...

Njam njam, on varmasti olleet ihanat juhlat! Ja sinä olet ollut varmasti tuossa puvussa säteilevä!!! Ihanan punainen! Mutta onnea nyt valmistumisen johdosta... Perässä tullaan! ;)

Merja kirjoitti...

Kiitos! Ilmoittelehan sitten heti, kun virallisesti valmistut! Itsekin tuosta puvun punaisesta tykkäsin ja kivan näköinenhän se päällä oli, MUTTA kamalan vaikea se päällä oli hengittää ja varsinkin vielä juhlassa istuessa! Eli taidan kyllä harkita jonkun toisen puvun laittamista Maryleanin häihin;) Haluan siellä nauttia olosta ja hengittää:D

Merja kirjoitti...

...ja ainiin Jonez, mä vähän tuohon tarjoiluun otin mallia Sannin nimijuhlista, kun sulla oli siellä niin ihanat tarjoilut!!! :) Idea sieltä siis lähti kylmään salaattipöytään lihapullineen jne.! Kiitti siitä!

JP kirjoitti...

Mutta eikös ne keskiajallakin (vai millon lie) joutuneet kärsimään kauneudesta/näyttävyydestä... Korsetit ynnä muut hökötykset jotka rutistivat kylkiluita ja tekivät hengittämisen vaikeaksi! ;)

Mukavahan se on, että tarjoilumenu miellytti myös muita! Itsekin olin hyvin tyytyväinen kyseiseen järjestelyyn ja aion käyttää varmasti jatkossakin. Tuntui nimittäin toimivan! Joten eikun vuan! :D

Merja kirjoitti...

Joo näinhän se on, että kauneuden vuoksi täytyy kärsiä:) Ja kun tuota kauneutta ei muulloin niin kamalasti ole, niin kannatti kärsiä nuo 2 päivää :D