maanantai 6. heinäkuuta 2009

Suihkulähteen päivitys...

Toinen viikon sisäinen projekti on ollut se, kun suihkulähde etupihan kukkapenkin yhteydessä on muuttanut muotoaan. Varmaan reilut kymmenen kesää ollut allas alkoi olla muoviltaan sen verran huonossa kunnossa, että jotain oli pakko tehdä. Ja koska allas oli niin suurena aika iso töinen, haluttiin tehdä joku pienempi suihkulähdejuttu.

Meillä kävi tuuri, kun Prismassa olivat juuri pudottaneet erään suihkulähdepaketin puoleen hintaan. Toivomamme ratkaisu oli siinä! Lisäksi ostettiin valkeaa koristehiekkaa (josta olen jo todella kauan haaveillut!) ja tulos todellakin miellytti sekä silmää että rahakukkaroa:) Projekti on vielä sen verran kesken, että suihkulähteen reuna täytyy saada piiloon... Koko kuvaa sitten, kun projekti on täysin valmis.Yksi kuva myös kukkapenkin ekasta kukkijasta, joka tuli penkkimme tänä keväänä.2 kommenttia:

JP kirjoitti...

Nämä suihkulähteet ne on ihania ja tämä kuvassa oleva varsinkin on oikein sievä! Itsekin haaveilen suihkulähteesä, mutta joku toinen kesä sitten... Tälle kesälle on pihan laitossa projektia ihan tarpeeksi. Harmi vaan kun Suomen kesä on niiiiin lyhyt. :/

Merja kirjoitti...

Niinpä, saisi olla tämä kesäaika jatkettu ainakin parilla kuukaudella! Ja minäkin tykkään noista vesiaiheista pihalla ja pakko oli tosiaan saada sen altaan sijaan jotain virtaavaa vettä:D Ehdottomasti rakenna suihkulähde teillekin sitten joku kesä!