maanantai 6. heinäkuuta 2009

Lilja kokeiluja

Tässä huushollissa ollaan yritetty nyt viikonajan tosissaan paneutua taas kakkujen ja etenkin niiden koristeiden maailmaan. Pitkään on ollut mielessä, että täytyisi saada lilja- ja lehtimuotti.

Vajaa viikko sitten käytiin Ullan Unelmassa ja voi hyvä ihme, mitä kaikkea ihanaa siellä olisikaan ollut. Näin ekalla reissulla mukaani tarttui iso liljamuotti, muratti- ja ruusunlehtimuotit, omenankukkamuotti, muotoilu"tikkuja", uusi tylla, muutamia "pipari"muotteja, kimallepulveria, ruusupiikki ja alekorista ruskeaa sokerikuorrutetta. Ja siellä olisi vielä ollut kaikkia ihania värejä, kimalteita jne. mitä olisin voinut ostaa. Mutta täytyy vetää joku raja, että voi toistekin paikassa vierailla:)

Nyt vihdoin sunnuntaina minulla oli sitten vapaapäivä ja kaivoin esiin mantelimassan ja kaikki tykötarpeet ja aloin kokeilemaan, mitä aikaiseksi saisin. Liljamuotti toimi oikein hyvin! Tänään sitten kokeilin maalaamista ja se nyt taas ei ihan sujunutkaan yhtä hyvin ja kaipaa harjoitusta... Minä kun en meinaa saada kukista aidon näköisiä, kun en osaa häivytys- yms. kikkoja... Kokeilin myös tehdä lehtiä, jotka on vielä vähän kesken...

Mutta ensi viikonloppuna ilmestyy (toivottavasti ainakin) tännekin kuvaa sitten, kun koristeet on kakun päällä!


4 kommenttia:

marylean kirjoitti...

Siis vautsi! Mä katoin, että tuossa on oikea kukka! Kyl oot hyviä ostoksia tehny. :)

JP kirjoitti...

Vai, että ei onnistu??? Siis aivan ihania luomuksia. Minä tulen perässä sitten noin 20-30 vuoden päästä. ;)

Merja kirjoitti...

Nooh, tuo oli ehkä se julkaisukelpoisin vaihtoehto... Muut ei ollu läheskään edes tuota tasoa... Ehkä kuva valehtelee tai jotain, mutta ei ne kovin aidon näköisiä ole luonnossa... Kokeilen vielä laittaa sitä kimallepulveria ehkä huomenna!

marylean kirjoitti...

Sä oot vaan turhan vaatimaton! :D Nää sun herkut on oikeasti tosi hienoja!