keskiviikko 7. lokakuuta 2009

Kahvipussikranssi nro. 2

Parisen kuukautta sitten yövuorossa aloitettu kahvipussikranssi sai tänään itsensä valmiiksi ja pääsi koristaman ulko-oveamme. Tämä kranssi sai koristeekseen edelliseen verrattuna vähän kimallepalloja (idea otettu kaverini tekemästä kranssista!)8 kommenttia:

Peikkotyttö kirjoitti...

Vau, onpas mielenkiintoien idea!!! :)

Pahalapsi kirjoitti...

Aivan mielettömän hieno kranssi! Varmasti hirmu vaikea tehdä, ja menee varmasti paljon aikaa?

Merja kirjoitti...

Kiitos! Kyllähän tuohon itse kahvipussiosioon menee aikaa jotain 5-6h. Mutta on aina vaivan arvoinen!

JP kirjoitti...

Ihanan kranssin olet saanut tehtyä! Mullakin vino pino kahvipusseja (kaappi tursuaa niitä täynnä) kun vaan ehtisi tekemään ja arvaapa ehtiikö kohta enää tekemään mitään! :/ Nuo kimallepallot tosiaan antaa mukavan talvisen/jouluisen tunnelman, ne on tosi nättejä.

Insanitylle, kranssi ei ole vaikea, mutta tekotavasta ja koosta riippuen siihen tosiaankin saa aikaa uppoamaan ihan mukavasti. Putsaa ensin kahvipussit, leikkele ne valmiiksi, rupea kiinnittämään niitä ja lopuksi koristele. Mutta se lopputulos on vaivan arvoista!

Merja kirjoitti...

Niinpä, ei se ole kyllä kovinkaan vaikea tehtävä! Vaatii vain (minulta ainakin!) kärsivällisyyttä... Lopussa meinaa olla hankalia ne viimeisten pussien kiinnitykset!

Peikkotyttö kirjoitti...

Tunnustusta ja haastetta blogissani! ;)

JP kirjoitti...

No höh! Kimallepallot näkyvät kiinnostavan muitakin! Mulla on ollut oma kranssini ovessa läpi vuoden ja arvatkaas, nyt syksyllä, talitintit ovat käyneet nokkimassa kimallepalloista palasia irti! >:( Sapettaa! Luonto on vielä täynnä syötävää eikä ole niin kylmät ilmatkaan, että lisäruokaa tarvitsisivat... Jättäisivät mun kranssin rauhaan! :/

Merja kirjoitti...

Siis meillä on ihan sama juttu! Linnut pudottelee/irrottelee osan ja osan nokkii paikoillensa... Tosiaan jättäsivät kimaltelevat asiat edes rauhaan!