Töissä tein tänään kanapiirakkaa ja lapset siitä tykkäsivät paljon.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi0hEi2-tMnA1to-BpRsqltND8-HidcxaS5906hWewPO4rGvOuoMkR9naLh3CMWS0UysT_wRHQnGpoDs1y4b4Scis85po-r06GE1O7YAMH5h0P6-EtKw_Za2JJqbzUXYCeoy-Oc-0MutGGa/s320/Kuva0147.jpg)
Ohje 60cm:n pellilliseen.
Pohja (kerro nämä ainekset 3:lla!):
1 dl kaurahiutaleita
1½ dl sämpyläjauhoja
½ dl vehnäjauhoja
½ tl leivinjauhetta
½ tl suolaa
½ dl öljyä
1 dl vettä
Ainekset sekoitetaan keskenään ja painellaan voideltuun vuokaan.
Täytteeseen laitoin:
-3 rs kanasuikaleita (pehmeä pippurinen)
-sipulia
-fetajuustoa
-ananaspaloja
-juustoa
-2 tlk ruokakermaa
-4 munaa
-currya
-suolaa
Ruskistin ensin kanat ja sipulin. Ja laitoin pohjan päälle. Siihen fetjuustokuutiot ja ananaspalat sekä juustoraastetta. Sekoitin munat, ruokakerman, curryn & suolan ja kaadoin täytteiden päälle. Piirakka oli uunissa n. 200 asteessa reilun puolituntia.
2 kommenttia:
Hmm... Pitääpä taasen joku päivä reseptiäsi kokeilla! Sai ainakin veden kielelle!
Hyvä, hyvä:) Kokeile ja kerro, oliko resepti julkaisemisen arvoinen:)
Lähetä kommentti