perjantai 5. kesäkuuta 2009

Taas valmistujaiset...

... tosin tällä kertaa ne oli veljen. Pöydässä oli tarjoilut aikalailla samanlaiset kuin minun lakkiaisissa vuonna 2005, eli makeana tarjottavana oli kermakakkua, kuivakakkua, suklaaleivoksia, pullaa ja suolaisena taas kinkkuvoileipäkakkua ja karjalanpiirakoita kera munavoin.

Täytteenä kinkkua, kananmunaa, ruohosipulia ja kurkkua kermavaahtoon sekoitettuna ja päällä tuorejuustoa (ja vähän ranskankermaa...)


Veli halusi reilu kermaisen kakun ja sitä myös sai! Välissä on lakkahilloa ja diplomaattikreemiä (kermavaahtoa + vaniljakreemiä suhteessa 50/50). Päällä kermavaahtoa tähtityllalla pursotettuna sekä hopeakuulia.

Ja tässä sitten koko pöytä kukkineen ja kuppineen :)

Ps. Olen tässä jo eilen ja tänä iltana näprännyt kakkua kummipojan 3v synttäreille ja huomenna kakku saa sitten lopullisen muotonsa itse sankarin kotona. Sinne siis huomenna ja kamera tietysti mukaan:) Laittelen taas kuvaa tännekin, koska siellä on tulossa lisää sarjaan "ekaa kertaa -kokeilu" :)

4 kommenttia:

JP kirjoitti...

Njam njam njam!!! Tule meillekin leipomaan mestarileipuri! Apua, ei pidä katsella tällaisia kuvia kun kuola rupeaa valumaan... :P

Merja kirjoitti...

Hih, mikäs siinä, yhdessä olisikin kiva leipoa :D Mutta tuo on totta, että kun katselee kuvia, niin rupee tekemään niin mahdottoman paljon mieli juuri niitä kuvissa olevia ruokia!

marylean kirjoitti...

Äly hieno kakku! Katoin ensin, että jostain leipomosta ostettu, mut olishan se pitäny arvata... ;)

Merja kirjoitti...

Kiitti :D Tämä on rohkaisevaa ja palkitsevaa palautetta, koska itse niissä kakuissa näkee aina vaikka mitä vikaa...